۱۳۹۹ فروردین ۲۸, پنجشنبه

راه و روش طرز تهیه حرفه ای توپک سیب زمینی پنیری

طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری

طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری به روشی خوشمزه و سوخاری در منزل، topak-sibzamini-paniri
دستور تهیه توپک سیب زمینی پنیری سوخاری
توپک سیب زمینی پنیری از پیش غذاهای خوشمزه و البته سوخاری شیک می باشد و طرز تهیه آسانی دارد. شما می توانید این توپک ها را در کمترین زمان ممکن درست کنید و با این توپک ها سفره پذیرایی خودتان را خیلی خوشگل تزیین کنید و هنری آشپزی خود را به رخ مهمان ها بکشید.
به هر حال اگر تمایل دارید توپک سیب زمینی پنیری را درست کنید، ما در این آموزش آشپزی خانگی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری را آماده کرده ایم و شما با این دستور آشپزی به راحتی در منزل می توانید توپک های سیب زمینی خوشمزه و مجلسی را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.


مواد لازم توپک سیب زمینی پنیری
سیب زمینی متوسط  ۴ عدد
ژامبون ریز خرده شده 2 لیوان
پنیر پیتزا 2 لیوان
جعفری ساطوری خرد شده 1 لیوان
نمک و فلفل به مقدار کم
مواد لازم سوخاری کردن
ارد سفید نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
پرک سوخاری به میزان لازم
مراحل تهیه توپ سیب زمینی پنیری
1. برای درست کردن این توپک های خوشمزه ابتدا سیب ها را خوب می شوییم و بعد در یک قابلمه به همراه مقدار کافی آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزند.
2. بعد از پخت پوست سیب زمینی ها را می گیریم و صبر می کنیم تا کاملا خنک شوند و بعد با رنده به صورت ریز رنده می کنیم. توجه کنید اگر سیب زمینی ها را داغ داغ رنده کنید در این صورت توپک ها موقع سرخ کردن وا می روند. پس حتما صبر کنید تا خنک شوند. ژامبون را هم به صورت ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
3. حالا در یک ظرف بزرگتر همه مواد شامل سیب زمینی رنده شده + ژامبون + جعفری ساطوری خرد شده + پنیر پیتزا را باهم مخلوط می کنیم. سپس کمی فلفل سیاه اضافه می کنیم و نمک هم با احتیاط اضافه کنید. چون هم پنیر و هم ژامبون نمک دارند.
4. در این مرحله به اندازه گردو از موادمان برمی داریم و به شکل توپک همانند شکل بالا حالت می دهیم. سپس توپک ها را اول داخل آرد سفید بعد داخل تخم مرغ و بعد داخل پرک سوخاری می غلتانیم و بعد آن ها را به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم و بعد داخل روغن که به صورت ملایم داغ شده سرخ می کنیم.
5. توجه کنید باید حرارت زیر تابه متوسط باشد. بعد از اینکه تمام توپک های سیب زمینی را سرخ کردید، آن ها را داخل دستمال آشپزخانه بزارید تا روغن اضافی شان گرفته شود و سپس سرو کنید. امیدواریم از خوردن این توپک های سیب زمینی پنیری لذت ببرید.
نکات پخت توپک های سیب زمینی پنیری
توجه کنید حتما باید توپک ها را نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدهید تا موقع سرخ کردن مشکلی پیش نیاد. همچپنین زمان سرخ کردن را طولانی نکنید چون در این صورت پنیر از میان توپک ها بیرون می زند.
شما می توانید توپک های سیب زمینی را داخل فر هم بپزید اما به نظر من درست کردن این توپک ها در تابه خیلی بهتر و آسان تر است.
سیب زمینی پنیری با مرغ
در برخی دستورهای آشپزی توپک سیب زمینی پنیری به جای ژامبون از مرغ آبپز و خرد شده استفاده می کنند. اما به نظر من طعم و مزه این توپک ها با ژامبون یه چیزه دیگه است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر