۱۳۹۹ فروردین ۲۹, جمعه

آموزش آسان طرز تهیه ساندویچ تن ماهی به صورت رستورانی

ساندویچ تن ماهی، طرز تهیه و پخت ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی در منزل ، sandwich toon mahi
با ما در این پست مجله بهترین ها همراه باشید تا به شما طرز تهیه کامل ساندویچ تن ماهی را یاد بدهیم. آیا تا به حال ساندویچ تن ماهی درست کرده اید؟ درسته که این ساندویچ نسبت به ساندویچ های دیگر نظیر ساندویچ همبرگر یا ساندویچ سوسیس بندری معروف نیست اما واقعا خوشمزه است و پیشنهاد می کنم حتما برای یک بار هم که شده این ساندویچ را درست کنید.
به هر حال در صورتی که تمایل داشته باشید ساندویچ تن ماهی را درست کنید، ما در این آموزش آسان آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه لازم ساندویچ تن ماهی را آماده کرده ایم و شما با این آموزش به تنهایی می توانید ساندویچ تن ماهی خوشمزه و رستورانی درست کنید.


مواد لازم ساندویچ تن ماهی
تن ماهی یک قوطی
پیاز یا پیازچه ۲۰۰ گرم
جعفری ۱۰۰ گرم
خیارشور ریز خرد شده یک پیمانه
فلفل سیاه به مقدار کم
سس مایونز به مقدار لازم
مراحل تهیه ساندویچ تن ماهی
1. برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه ابتدا قوطی تن ماهی را در قابلمه آب جوش به مدت 20 دقیقه می جوشانیم. پس از 20 دقیقه قوطی تن ماهی را زیر آب سرد می گیریم تا بتوانیم در آن را باز کنیم.
2. سپس تن ماهی را داخل یک سبد می ریزیم و صبر می کنیم تا کاملا روغنش خارج شود. بعد به کمک چنگال کاملا خرد و ریزش می کنیم. خیارشور را به صورت خلالی خرد می کیم.
3. حالا در یک ظرف مناسب تن ماهی خرد شده + پیاز ساطوری خرد شده + خیارشور خرد شده + فلفل سیاه باهم مخلوط می کنیم. سپس کمی سس مایونز هم اضافه می کنیم و دوباره مواد را باهم مخلوط می کنیم تا به سس آغشته شوند.

4. حالا مقداری از مواد خود را داخل نان ساندویچی یا نان تست می گذاریم و بعد سرو می کنیم. در صورت تمایل می توانیم به صورت فینگر فود هم داخل تارت یا نان تست سرو کنید. امیدواریم از خوردن این ساندویچ های تن ماهی خوشمزه و خانگی لذت ببرید.
منبع
همچنین ببینید :



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر